Ehdot koskevat Villa Kudelman verkkokaupassa tehtyjä ostoksia. Tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin (mm. verkkokaupassa virheellisesti hinnoitellut tuotteet ja hinnankorotukset) sekä toimitusehtojen muutoksiin tilauskohtaisesti. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan. Myymme täysi-ikäisille henkilöille tai alaikäisille huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite on oltava mukana tilauksessa.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun tilaus on käsitelty.

Käsittelemme asiakastietoja luottamuksella ja luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Tilaukset käsitellään 1-3 arkipäivässä. Toimitus Suomessa 1-5 arkipäivää. Pyrimme lähettämään tilaukset mahdollisimman nopeasti. Viikonlopun aikana tulleet tilaukset käsittelemme tilausjärjestyksessä. Emme vastaa kuljetusliikkeestä johtuvista viivästyksistä.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilaukseen sisältyvät tuotteet, niiden hinnat ja toimituksen hinta. Tilaamalla asiakas sitoutuu näihin toimitusehtoihin.

Toimitus Postin noutopisteisiin (postipaketti) 6,90€

Tilaus toimitetaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Paketti toimitetaan lähtökohtaisesti asiakkaan valitemaan noutopisteeseen. Noutopisteen ollessa täynnä, Posti voi uudelleen ohjata paketin toiseen noutopisteeseen. Tähän emme lähettäjänä voi vaikuttaa, emmekä tee näissä tilanteissa Postille uudelleenohjauspyyntojä.

Tilauksen ostosumman ylittäessä 80€ postipaketti (6,90€) toimitus on ilmainen.

Noutamattomasta tilauksesta peritään 10 € maksu.

Posti kotipaketti 12€

Tilaus toimitetaan kotiosoitteeseesi. Posti ottaa vastaanottajaan yhteyttä ennen toimitusta, pääsääntöisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä jakeluajan sopimista varten.

Tilauksen ylittäessä 80€ kotipaketin toimitus veloitetaan postipaketin hinnalla 6,90€.

Kotipaketin säilytysaika 7 vrk.

Nouto Villa Kudelman myymälästä

Verkkokaupassa tehdyn tilauksen voi noutaa myymälästä, kun sähköpostivahvistus tilauksen keräilystä on saapunut. Tuotteet on noudettavissa myymälästä sen aukioloaikoina, pääsääntöisesti ma-pe 10-17 ja la 10-13. Tarkista aukioloajan muutokset soittamalla myymälän numeroon 044 308 0985.

Haethan tilauksesi mahdollisimman pian. Säilytämme tilausta myymälässä 10 vuorokautta tilausvahvistuksen lähettämisestä. Halutessasi pidemmän säilytysajan, olethan yhteydessä myymälään. Tilauksen noutamatta jättäminen ei peru tilausta, vaan tilauksen palautuksesta on aina sovittava erikseen.

Joskus tuotteissa voi olla puutteita. Olemme silloin sinuun yhteydessä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Langoissa ei aina välttämättä ole saatavilla samaa värierää. Ilmoitathan toiveesta saada saman värierän lankaa lisätiedot-kohdassa tilausta tehdessäsi. Toimitusaika voi viivästyä ilmoitetusta saman värierän saamiseksi. 

Unohtuiko tilauksesta jotakin? Tilaukseen on mahdollista lisätä tuotteita tai tilauksia voi yhdistellä, mikäli tilausta ei ole vielä postitettu. Huomioithan, mikäli olet kirjoittanut lisätietoja tilaukselle, sen käsittelyaika pitenee.

Palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, omassa pakkauksessaan ja myyntikelpoinen. Langoissa vyötteiden tulee olla paikoillaan ja vyyhtien/kerien ehjiä. Maalipurkkien täytyy olla säilytettynä suojassa jäätymiseltä, jotta ne ovat palautuskelpoisia.

Tuotteen/tuotteiden palautuksesta on aina sovittava ennen palautusta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puoti(at)villakudelma.fi. Yhteydenotto on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautuksen voi tehdä vasta kun sähköpostiin on vastattu.

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Tarkistamme palautuksen yhteydessä tilaukseen mahdollisesti liitetyt edut ja alennukset, kuten toimituskuluedut. Jos kokonaistilaus on oikeuttanut ilmaiseen toimitukseen ja palautuksen myötä tilauksen yhteissumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan, perimme tilaukesta sen mukaiset toimituskulut. Hyvitämme palautuksessa vain palautettavien tuotteiden hinnan. Jos tuotteita on käytetty tai ne eivät palaudu myyntikuntoisena, pidätämme oikeuden veloittaa palautettavasta tuotteesta arvonalennuksen aina täyteen hintaan asti. 

Palautusoikeus ei koske sinulle räätälöityjä tilauksia, esim. asiakkaan toivomaan mittaan leikattuja kankaita, eikä lankoja tai värejä, jotka eivät normaalisti kuulu verkkokaupan tuotevalikoimaan.

Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Perimme noutamattomasta paketista 10€.

Tuotevirhe tai väärä tuote

Tarkista lähetys heti paketin saavuttua. Ilmoita virheellisestä tai puuttuvasta/väärästä tuotteesta sähköpostilla puoti(at)villakudelma.fi. Virheellinen tuote vaihdetaan ehjään tai halutessasi palautamme rahat.

Jos paketti on saapuessa rikki tai kolhiintunut, tee siitä välittömästi reklamaatio paketin toimittajalle ja ilmoita asiasta myös meille. Vastuumme virheellisestä tuotteesta rajoittuu enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan.

Neuletarvikkeissa ilmenevät valmistusviat korvataan silloin kun tuotteen ostohetkestä on alle 6 kk. Korvaamme vain puikkosettien vialliset puikot.

Puikkosetit jotka sisältävät 6 puikkoa, viallista puikkoa ei korvata, koska kuudes puikko on korvaamassa muita pienivikaisia puikkoja.

KnitPro myöntää tuotteilleen 3 vuoden takuun. Käsittelemme vain Villa Kudelman verkkokaupasta ostettuja KnitPron takuun piiriin kuuluvia tuotteita. Ostopaikka ja -aika on todennettava tilauvahvistuksella tai tilausajankohdalla. Seteistä korvataan vain viallinen puikko tai koukku. Katkenneet puikot ja valkoisen kokomerkinnän pois kuluminen puikosta ei kuulu takuuseen.

Chiaogoon tuotteiden takuu on 12 kk ostohetkestä.

Yhteystiedot:

Villa Kudelma
Porokylänkatu 13
75530 Nurmes
puoti(at)villakudelma.fi
Y-tunnus 2968411-9 (ALV nro 29684119)